Sponsoring

[logo-slider]

Sinds 1986 organiseert de brandweer van Almere in samenwerking met Stichtingen ABRI en Triade de Brandweerdag. Op deze dag worden jaarlijks rond de 250 mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking in het zonnetje gezet. Brandjes blussen, spelletjes doen, een tocht door de stad, dansen in de disco en lekker eten en drinken zijn de ingrediënten voor een bijzondere dag vol plezier en lachende gezichten.

De organisatie van de Brandweerdag is in handen van de personeelsvereniging van de brandweer, de jeugdbrandweer en de stichtingen ABRI en Triade. Er komt behoorlijk wat bij kijken om zo’n dag steeds weer te laten slagen. Om de kosten te dekken probeert de organisatie van de Brandweerdag elk jaar sponsors te  vinden. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Almere en diverse sponsoren. De organisatie is nog niet helemaal rond en er wordt er nog gezocht naar sponsors voor die dag.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Almere en diverse sponsoren. Om deze sponsors te werven wordt elk jaar een sponsorboek gemaakt.