Brandweerdag Almere in Italiaanse sferen

img_2523De 28ste Brandweerdag in Almere was zaterdag 7 september druk bezocht. Met het thema Viva Italia hadden alle bezoekers, begeleiders en vrijwilligers weer een bijzondere dag met elkaar.

De brandweer in Almere ontving zaterdag ruim 200 gasten op de kazerne in Almere Stad. Het thema dit jaar was Viva Italia en dus waren veel van de deelnemende gehandicapten in Italiaanse stijl gekleed en geschminkt.

Natuurlijk kende de dag de gebruikelijke programmaonderdelen zoals een ritje achterop de motor, de spelletjes op het kazerneterrein, de rondrit en de disco. Ook een Italiaans ijsje, een bord spaghetti en minipizza’s ontbraken natuurlijk niet!

De Brandweerdag werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Almere en diverse sponsoren. Marjan Heidstra toonde zich namens de organisatie na afloop weer tevreden met het verloop van de dag: ‘Er komt veel bij de organisatie van zo’n dag kijken, maar het is elk jaar weer de moeite waard. Het ontroert mij steeds weer als ik zie hoeveel mensen zich inzetten om het iedereen naar de zin te maken en vooral ook om de deelnemers te zien genieten.’

Bekijk de foto’s van Brandweerdag 2013

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.