Brandweerdag 2020 gaat niet door

Omdat de maatregelen rondom het coronavirus de komende periode nog van kracht zijn en evenementen in ieder geval tot 1 juni landelijk worden afgelast heeft de organisatie van Brandweerdag Almere de afgelopen dagen overlegd.

Het resultaat hiervan is dat de organisatie met pijn in het hart heeft moeten besluiten om Brandweerdag Almere in 2020 niet door te laten gaan. Een grote teleurstelling voor ons, maar zeker ook voor de 250 kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes die we altijd op de brandweerkazerne in Almere Stad mogen ontvangen. De gezondheid van deze toch al zo kwetsbare doelgroep is daarin leidend geweest. Verder is ook het bestellen van zaken voor deze dag lastig, omdat we niet weten hoe het leven er de komende maanden gaat uitzien.   

De komende periode zoeken we contact met onze sponsoren en partners om te kijken of we de Brandweerdag in 2021 weer kunnen organiseren. Zonder hun is het namelijk niet mogelijk de Brandweerdag in 2021 te houden. Het doel is uiteraard om dat jaar de 35ste Brandweerdag te houden!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.