Zeer geslaagde Brandweerdag 2019

De 34ste editie van de Brandweerdag in Almere voor kinderen met een handicap én hun broertjes en zusjes trok zaterdag 6  juli meer dan 250 bezoekers. Met prima weer, leuke activiteiten en een mooie rondrit door Almere was de editie van 2019 weer zeer geslaagd.

Het thema van de Brandweerdag was dit jaar de boerderij. De deelnemers kregen net als andere jaren weer leuke spelletjes voorgeschoteld en konden ook meerijden achterop een echte Harley Davidson of een tochtje maken achterop een trike.

Hoogtepunt van de dag was de rondrit door Almere. In tientallen brandweervoertuigen en voertuigen van andere hulpdiensten maakten de deelnemers een flinke ronde door het centrum van Almere. Langs de route hadden zich veel mensen verzameld die even bij de rondrit kwamen kijken. Een stoet aan voertuigen die vanwege het de zwaailichten en sirenes niet te missen was.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.