Prachtige Brandweerdag trekt ruim 250 bezoekers

De 33ste editie van de Brandweerdag in Almere voor kinderen met een handicap én hun broertjes en zusjes trok zaterdag 7 juli meer dan 250 bezoekers. Met prachtig weer, leuke activiteiten en een mooie rondrit door Almere was de editie van 2018 weer zeer geslaagd.

Het thema van de Brandweerdag was dit jaar veiligheid en dus konden de deelnemers mee met voertuigen van onder meer de brandweer, de politie en de ambulancedienst. Maar de deelnemers konden ook achterop een echte Harley motor of meerijden in de zijspan.

Voor commandant Gerrit Spruit was Brandweerdag 2018 een extra bijzondere. Gerrit Spruit vertrekt per 1 november bij Brandweer Flevoland en overhandigde voor het laatst zijn jasje aan de commandant van de dag. Hij kreeg daarom een portret overhandigd dat is gemaakt door een aantal gehandicapten.

Jeffrey Kater, teamleider Brandweerzorg Zuid van Brandweer Flevoland, was tevreden met het verloop van de dag. ‘We kijken terug op een hele mooie dag. Heel veel vrijwilligers en beroepsmedewerkers hebben zich ingezet om deze dag tot een succes te maken. Ook de ploegen in Almere hebben in de voorbereiding en op de dag zelf veel werk verzet. Daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken!’

Bekijk de eerste foto’s!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Video met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.