Brandweerdag 2018 in teken van veiligheid

Op zaterdag 7 juli is het weer zo ver. De 33ste editie van de alom bekende Brandweerdag in Almere, voor kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes. Deze dag is uitgegroeid tot een echte gezinsdag. Het is een dag waar de vaste bezoekers, zo’n 250, elk jaar weer naar uitkijken.

Dit jaar is het thema veiligheid. Alles staat op 7 juli in het teken van veiligheid in de meest brede zin. Dit betekent dat op deze dag alle hulpdiensten voorbij komen: brandweer, politie, ambulance. De echte helden op deze dag zijn natuurlijk al die vrijwilligers die deze dag steeds weer mogelijk maken.

Natuurlijk zijn er ook weer de vaste programmaonderdelen zoals: allerlei sportieve spelen op het terrein, een ritje door de stad in oude brandweervoertuigen en meerijden op een echte Harley. Met als slot van de dag een discofeest, net als de afgelopen twee jaar in de kazerne. Na afloop van de dag krijgt iedereen een leuk aandenken.

De organisatie van de Brandweerdag is nog op zoek naar sponsoren voor deze dag. Ook zijn vrijwilligers die deze dag tot een succes willen maken van harte welkom. Wil je helpen of weet je een sponsor? Neem dan contact op met Rachel Hanssens: r.hanssens@brandweerflevoland.nl. De organisatie van de dag is wederom in handen van de brandweer in Almere en de stichtingen ABRI en Triade.

Facebook: //nl-nl.facebook.com/brandweerdagAlmere

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.