Prachtige Brandweerdag in voetbalstijl

IMG_6202 kleinPrachtig weer, een leuk programma en geweldige deelnemers. Dit zorgde ervoor dat ook de 31ste Brandweerdag op zaterdag 9 juli in Almere een daverend succes was. De circa 250 deelnemers genoten van de eerste tot de laatste minuut en keken voorzichtig alweer vooruit naar 2017!

Dit jaar stond de Brandweerdag in het teken van het EK voetbal. Dit leverde een bonte verzameling op aan teams in voetbalshirts. De mensen van de organisatie fungeerden hierbij als scheidsrechter, met fluitje en zwart tenue. Als vanouds deden de deelnemers aan de dag fanatiek mee aan de verschillende spelletjes en andere activiteiten op het brandweerterrein. Het ritje achterop de motor was populair en tijdens de afsluitende disco gingen de voetjes van de vloer.

De Brandweerdag werd mede mogelijk gemaakt met steun van diverse sponsoren. Nog even nagenieten? Bekijk dan de foto’s, video’s of de facebookpagina.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.