EK Voetbal thema van Brandweerdag 2016

logo 2016Het thema en de datum van de 31ste Brandweerdag in Almere zijn bekend. De dag vindt plaats op zaterdag 9 juli en staat in het teken van het EK Voetbal.

De Brandweerdag is uitgegroeid tot een echte gezinsdag, gericht op kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes. Het is een dag waar de vaste bezoekers elk jaar weer naar uitkijken. De brandweer in Almere ontvangt ruim 250 gasten op de kazerne in Almere Stad.

Natuurlijk zijn er ook weer de vaste programmaonderdelen zoals: allerlei leuke spelen op het terrein, gezond en lekker eten en drinken, een ritje door de stad in oude brandweervoertuigen of meerijden op een EK Voetbal thema van Brandweerdag 2016 echte Harley. Met als slot van de dag een discofeest.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Houd voor meer nieuws de website www.brandweerdag.eu en onze facebookpagina in de gaten.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.