Jubileumeditie Brandweerdag groot succes

IMG_5620 (Kopie)Op 5 september was het weer zo ver. De dertigste editie van de alom bekende Brandweerdag voor kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes vond plaats. Dit evenement op de kazerne in Almere Stad is uitgegroeid tot een echte gezinsdag en ook deze jubileumeditie waren er ruim 250 bezoekers.

Dit jaar was het thema Superhelden. En helden waren de deelnemers! Als vanouds deden ze fanatiek mee aan de verschillende spelletjes en andere activiteiten op het brandweerterrein. Natuurlijk kende de dag de gebruikelijke programmaonderdelen zoals een ritje achterop de motor en een gezellige lunch.

De grote klappers van de dag waren de rondrit door Almere met de brandweervoertuigen en de afsluitende disco in de tot discotheek omgetoverde uitrukhal. Voor deze dertigste editie pakte de organisatie uit met de TOS-band, zanger Wilfred en vanuit Brandweer Flevoland Wim van Eck en Edwin Vogel met Echte Helden. De sfeer zat er goed in en het was dan ook snel 17.00 uur. Het moment dat een -ondanks wat onvoorspelbaar weer-  fantastische dag er op zat.

De Brandweerdag werd mede mogelijk gemaakt met steun van diverse sponsoren. Nog even nagenieten? Bekijk dan de foto’s, video’s of de facebookpagina.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.