Prijsvraag: bedenk het thema voor Brandweerdag 2015

glitter_rood_vraagteken_tshirt_korte_mouw_1344694554_original_1Terwijl de Brandweerdag van 2014 nog vers in het geheugen zit zijn de voorbereidingen op de Brandweerdag van 2015 al in volle gang. Niet zonder reden, want in 2015 viert dit evenement zijn dertigste verjaardag!

Reden genoeg om van die dag iets extra moois te maken. In 2015 wordt de Brandweerdag op zaterdag 5 september gehouden. Bij de eerste vergadering over de dertigste Brandweerdag kwam een belangrijke vraag op tafel: wat wordt het thema van deze dag? Het leek de organisatie een goed idee deze vraag bij de deelnemers aan de dag en hun begeleiders neer te leggen. Wat lijkt jou een leuk en feestelijk thema voor de dertigste Brandweerdag?

Mail je thema-idee naar info@brandweerdag.eu of vul het formulier op de website in. Uit alle inzendingen kiest de organisatie een thema. De bedenker van het winnende thema wordt op Brandweerdag 2015 Commandant van de Dag. Veel succes met het bedenken van een thema!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.