Sponsoren gezocht!

Op 6 september is het weer zo ver. De 29ste editie van de alom bekende Brandweerdag voor  kinderen met een handicap en hun broertjes en zusjes.

Deze dag is uitgegroeid tot een echte gezinsdag.  Het is een dag waar de vaste bezoekers elk jaar weer naar uitkijken. De brandweer in Almere ontvangt dan ruim 250 gasten op de kazerne in Almere Stad.

Het thema dit jaar is Olympische spelen. Alles die dag heeft te maken met de Olympische gedachte. Natuurlijk zijn er ook weer de vaste programmaonderdelen zoals: allerlei sportieve spelen op het terrein, gezond eten en drinken, een ritje door de stad in oude brandweervoertuigen of  meerijden op een echte Harley. Met als slot van de dag een discofeest in Eindelijk. Na afloop van de dag krijgt iedereen een aandenken. Wij verwachten dat onze gasten voor goud gaan.

Wij zijn nog op zoek naar sponsoren voor deze dag. De organisatie is wederom in handen van de brandweer in Almere en de stichtingen ABRI en Triade.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.